Seuraa

VÄESTÖNSUOJAT

Me varmistamme turvallisuuden.

Verona Shelters tarjoaa maailmanluokan väestönsuoja- ja turvallisuusratkaisuja, mukaan lukien suunnittelun, konsultoinnin, sertifioidut tuotteet, räätälöinnin, asennuksen ja käyttöönoton. Varmistamme asiakkaillemme tuen ja osallistumisen koko projektin elinkaaren ajan.

Ratkaisumme suojaavat ulkoisia uhkia, kuten räjähdyksiä, ilmansaasteita, EMP:tä ja maanjäristyksiä vastaan. Toteutusmenetelmät vaihtelevat maittain; esimerkiksi Sveitsissä, Singaporessa, Ruotsissa ja Suomessa noudatetaan kansallisia väestönsuojasäännöksiä.

Hallitukset maailmanlaajuisesti rakentavat väestönsuojia ja vahvistettuja rakenteita kansalaisten ja kriittisen infrastruktuurin turvaamiseksi. Verona Shelters Groupilla on vankka kokemus väestönsuojaratkaisuiden tuottamisesta, konsultoinnista ja huollosta vuodesta 1968 lähtien.

Ratkaisujamme ja tuotteitamme on käytössä NATO:lla, EU-maissa ja useissa Lähi-Idän ja Aasian maissa. Pidämme huolen siitä, että tuotteemme ja tarkaisumma vastaavat paikallisia standardeja ja hyödyntämällä uusinta saatavilla olevaa teknologiaa, pidämme huolen siitä että ne saavuttavat aina huipputehokkuuden erilaisissa operatiivisissa skenaarioissa.

Laitteet ovat testattuja ja sertifioituja ja ne täyttävät maailmanlaajuiset standardit ja vaatimukset. Räätälöidä ratkaisut, jotka vastaavat tarpeitasi. 

Verona Shelters Group on globaali väestönsuojiin erikoistunut yritys, joka tuo vuosikymmenten kokemuksen jokaiseen projektiin.

Väestönsuojatyypit

Koska maailma kohtaa jatkuvasti muuttuvia mahdollisia uhkia ja haasteita, kriittisen omaisuuden ja ihmisten turvallisuuden ja suojelun varmistaminen on tullut ensiarvoisen tärkeäksi. Tässä yhteydessä väestönsuojat ovat keskeisessä asemassa ihmishenkien turvaamisessa ja keskeisen infrastruktuurin säilyttämisessä hätätilanteissa, minkä vuoksi on välttämätöntä varustaa ne optimoidulla, uusimmalla tekniikalla.

Väestönsuojien suunnitteluperiaatteet vaihtelevat tyypin, käyttötarkoituksen ja väestönsuojan erityisvaatimusten mukaan. Tarjoamamme ratkaisut soveltuvat laajalti eri väestönsuojatarpeisiin, esimerkiksijulkishallintoon ja viranomaistahoille. Lisäksi on useita muita tekijöitä, jotka vaikuttavat väestönsuojien suunnitteluun. Nämä tekijät liittyvät läheisesti väestönsuojien käyttötarkoitukseen, ottaen huomioon sekä rauhanajan että kriisitilanteet. Lisäksi paikalliset määräykset, uhka-analyysit ja budjettirajoitukset vaikuttavat osaltaan lopullisen väestönsuojan suunnitteluun. 

Jotta nykyaikaisesta väestönsuojasta saataisiin mahdollisimman paljon hyötyä rauhan aikana, on ihanteellista suunnitella ne niin, että ne tarjoavat useita etuja ja palvelevat kahta tarkoitusta. Esimerkiksi harkitusti suunniteltu väestönsuojat voivat toimia esimerkiksi maanalaisena urheilukeskuksena, pysäköintilaitoksena tai varastotilana. Nämä väestönsuojat sijaitsevat yleensä keskeisellä paikalla lähellä asuinalueita.

Räjähdyssuojaus ja kaasusuojaus - Täysi valikoima tuotteita ja palveluja, mukaan lukien automaatio- ja IBMS-liitännät.

Betonitäytteiset- ja teräsovet
Hangaariovet
Eri väestönsuojaluokat
Teollisuus- ja kevyet painesuojatut ovet
Palosuojatut ovet

NBC-suodatusyksikkö
CO2:n poisto
Aktiivihiili- ja Hepa- / Ulpa-suodattimet

Paineventtiilit
Kaasutiiviit venttiilit
Paineventtiili tuuletuskanavaan
Poistoputken paineventtiili
Paineventtiili 

EMP-tarvikkeet / kulutustarvikkeet

Iskunvaimentimet
Kulutustarvikkeet: ensiapu, vesivarastot, työkalut, suojavaatteet, kerrossängyt.

Lähetä kysely!

Täytä yhteystietosi, kerro mistä tuotteista tai palveluista olet kiinnostunut, ja myyntihenkilöstömme ottaa sinuun yhteyttä.

Nimesi:
Puhelinnumero:
Maa:
Viesti: