Seuraa

CO2:n (hiilidioksidin) poistojärjestelmä ja suodatin

Hiilidioksidin poistojärjestelmä ja suodatin

Tehokkaat hiilidioksidin poistojärjestelmät ovat olennaisen tärkeitä väestönsuojien turvallisuuden ja asuinkelpoisuuden kannalta. CO2-suodattimien määrä ja kapasiteetti riippuu oletetuista käyttäjistä, heidän aktiivisuustasosta ja määrästä sekä sulkutilan kestosta. Sulkutila sulkee raikkaan ilman oton, kierrättää ilman hiilidioksidin poistoyksikön kautta, lisää happea ja kuljettaa ilman sitä kierrättäviin puhaltimiin.

Väestönsuojassa olevien henkilöiden selviytymisen varmistamiseksi suljetun kierron aikana väestönsuojassa tuotettu hiilidioksidi on poistettava uudelleenkierrätyksen paluuilmajärjestelmästä.

Andairin hiilidioksidin poistojärjestelmä kuuluu maailman johtaviin tekniikoihin, ja sitä käytetään väestönsuojissa, joiden käyttäjien on oltava suoriutumiskykyisiä väestönsuojan sulkutilan aikana.  

Järjestelmä valvoo ilmanlaatua antureiden avulla suljetuissa tiloissa, joissa on ilmankierto (ei raikkaan ilman tuloa) ja vakauttaa happi- ja hiilidioksidiarvot.

Anturijärjestelmät valvovat ilmanlaatua automaattisessa toimintatilassa. Jos hapen tai hiilidioksidin määrä ylittää määritetyt rajat, ilman CO2-suodatus ja O2-rikastus käynnistyvät.

Lähetä kysely!

Täytä yhteystietosi, kerro mistä tuotteista tai palveluista olet kiinnostunut, ja myyntihenkilöstömme ottaa sinuun yhteyttä.

Nimesi:
Puhelinnumero:
Maa:
Viesti: