Seuraa

ESV4 Paineventtiilit

ESV4 Paineventtiilit

Suojien ja vahvistettujen tilojen suunnitteluperiaatteet vaihtelevat tyypin (siviilipuolustus, hallinto tai puolustusvoimat), tarkoituksen (lepo- tai toimintatila), merkityksen (kriittinen toiminto vai ei), paikallisten säännösten (missä niitä on), uhka-analyysin ja usein myös budjetin - mukaan.

VSG tarjoaa kustannustehokkaita ratkaisuja kaikkiin suojiin. Osaamisemme kattaa suunnittelukonsultoinnin, testatut ja sertifioidut laitteet, räätälöinnin sekä asennus- ja käyttöönottotuen.

Väestönsuojat ja vahvistetut tilat on suunniteltu suojaamaan ihmisiä ja laitteita monilta erilaisilta uhkakuvilta: hyökkäysten tai onnettomuuksien aiheuttamilta räjähdyksiltä, CBRN/TIC-päästöjen (kemialliset, biologiset, säteily- ja ydinaseet / myrkylliset teollisuuskemikaalit) aiheuttamilta tappavilta kontaminaatioympäristöiltä, EMP:ltä (sähkömagneettinen pulssi) ja jopa maanjäristyksiltä.

Kuinka nämä suojat toteutetaan vaihtelee maittain. Joissakin maissa, kuten Sveitsissä, Singaporessa ja Suomessa, suojien rakentamista ohjaa kansalliset suojamääräykset, vaikka maat ovatkin rauhanomaisia. Esimerkiksi Suomessa siviilipuolustuslaki tuli voimaan vuonna 1958, ja sitä on päivitetty ja paranneltu useita kertoja vastaamaan muuttuvia tarpeita ja skenaarioita sekä innovatiivista varustusta.

Maasta riippumatta, hallitukset kaikkialla rakentavat väestönsuojia kansalaistensa suojelemiseksi ja vahvistettuja tiloja kriittisen infrastruktuurinsa turvaamiseksi.

Tilojen rakentaminen on pitkä ja vaativa prosessi. Kaikki asiaankuuluvat osatekijät on käsiteltävä perusteellisesti suunnittelusta budjetointiin, tarjouskilpailusta rakentamiseen ja käyttöönottoon, käyttöön ja ylläpitoon asti. Tarjoamme teknistä tukea prosessin kaikissa vaiheissa.

VSG:llä on todistettu kokemus. Tuhansien projektien kautta olemme tukeneet suunnitteluyrityksiä, hallituksia ja puolustusvoimia, petrokemian- ja ydinvoimateollisuutta, rakennusyrityksiä sekä loppukäyttäjiä tarjoamalla ammattimaista neuvontaa ja konsultointia ammattimaisten kustannustehokkaiden tuotteidemme lisäksi.

VSG on rakentanut suojia vuodesta 1953 ja siitä on tullut maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Nykyään suurin osa rakentamistamme suojista on kaksikäyttöisiä. Rauhan aikana ne voivat toimia muun muassa maanalaisina pysäköinti- tai urheilutiloina tai jopa metroasemina.

Monet tuotteistamme on testattu ja sertifioitu kansainvälisten standardien ja eritelmien mukaisesti, ja kokenut tutkimus- ja kehitysosastomme voi räätälöidä sopivat ratkaisut kaikkiin tarpeisiin.

ESV 4 Paineventtiili

Lähetä kysely!

Täytä yhteystietosi, kerro mistä tuotteista tai palveluista olet kiinnostunut, ja myyntihenkilöstömme ottaa sinuun yhteyttä.