Seuraa

Väestönsuoja automaatio

Suoja-automaation kysyntä on kasvanut tasaisesti viime vuosina. Suojien automatisointia tarvitaan yleisesti tiloissa, joiden on siirryttävä suojattuun tilaan lähes välittömästi, suurissa tiloissa, joissa suojattuun tilaan siirtyminen vaatii huomattavan määrän vaiheita (esim. suuri määrä ovia ja aukkoja on suljettava), sekä huippuluokan tai VIP-suojissa.

Suoja-automaatiossa on tyypillisesti kolme tasoa:

Osittain automatisoitu: Osa toiminnoista ja laitteista voidaan automatisoida tai moottoroida. Esimerkiksi konekäyttöinen puhallusovi, automaattinen tai kauko-ohjattu kaasutiivis sulkuventtiili rauhan ajan tuuletusaukkojen sulkemiseksi tai automaattinen suodatusjärjestelmä.

Puoliautomaattinen suoja: Tässä tapauksessa osaa tai koko suojaa hallinnoidaan rakennusautomaatiojärjestelmällä (BMS), mutta operaattori ohjaa rakennusautomaatiojärjestelmää joko paikallisesti tai etäsijainnista.

Täysin automatisoitu suoja: Täällä koko suojaa operoidaan ja valvotaan automaattisesti turvakodin ohjausjärjestelmällä. Se voidaan vaihtaa suojattuun tilaan napin painalluksella tai havaitsemalla uhka (ulkoisilla antureilla).

Verona Shelters tarjoaa yhteistyössä asiantuntevien yhteistyökumppaneiden kanssa valikoiman suojien automaatiovaihtoehtoja, jotka ulottuvat sähkökäyttöisistä ovista ja automaattisista suodatusjärjestelmistä täysin automatisoituihin suojiin, jotka on integroitu rakennuksen hallintajärjestelmään (BMS). Lisäksi ne tarjoavat CBRN-ilmaisimia, jotka pystyvät automaattisesti käynnistämään suojien täyden toimintatilan.
 
Olemme omistautuneet räätälöimään automaattisen suojasi tarkkojen vaatimustesi mukaan sisällyttämällä nämä ominaisuudet tai mahdollisesti tarvitsemasi lisätoiminnot.

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla turvallisuusuutisista.

Lähetä kysely!

Täytä yhteystietosi, kerro mistä tuotteista tai palveluista olet kiinnostunut, ja myyntihenkilöstömme ottaa sinuun yhteyttä.

Nimesi:
Puhelinnumero:
Maa:
Viesti: