Seuraa

KAASUSUODATTIMET

KAASUSUODATTIMET

CBRN-suodatusjärjestelmät (kemiallisia ja biologisia tekijöitä, säteilyä sekä ydinaseiden aiheuttamia tekijöitä torjuvat) ovat keskeisiä kemiallisia ja biologisia tekijöitä vastaan suojautumisessa. Näiden suodattimien tai suodatinjärjestelmien määrä ja kapasiteetti riippuu väestönsuojan tyyppiä, vaatimuksia, kokoa ja ilman määrää koskevista vaatimuksista ja henkilömäärästä. Lisäsuodatusyksiköiden käyttöönotto varmistaa jatkuvan ilman suodattamisen ja puhdistamisen sekä varautumisen mahdollisiin järjestelmän häiriöihin.

Andairin kaasusuodattimet ovat edistyneitä CBRN-suodatinjärjestelmiä, jotka on suunniteltu erityisesti suojaamaan erilaisilta kemiallisen ja biologisen sodankäynnin aineilta, kuten kaasuilta, aerosoleilta ja hiukkasilta. Suodattimet ovat olennaisen tärkeitä komponentteja väestönsuojajärjestelmissä, ja ne varmistavat turvallisuuden hätätilanteissa ja kriittisen toiminnan aikana. Niiden päätehtävänä on poistaa haitalliset aineet ja ylläpitää ilmanlaatua, mikä on olennaisen tärkeää ja auttaa suojaamaan ihmishenkiä ja varmistamaan väestönsuojien tehokkaan toiminnan kriittisissä tilanteissa.

Andairin kaasusuodattimet ovat luokkansa parhaita niiden suorituskyvyn ansiosta, jonka varmistavat tuotannossa käytettävät laadukkaat materiaalit sekä suodattimissa käytetyn aktiivihiilen laatu ja määrä.

Lisäksi valikoimaan kuuluu "CD-suodatin" -tuotesarja hiilidioksidin käsittelyä varten, mikä laajentaa niiden suodatusominaisuuksia. 

Lähetä kysely!

Täytä yhteystietosi, kerro mistä tuotteista tai palveluista olet kiinnostunut, ja myyntihenkilöstömme ottaa sinuun yhteyttä.

Nimesi:
Puhelinnumero:
Maa:
Viesti: