Seuraa

Kriittinen infrastruktuuri

Kansalaisten suojaaminen ei onnistu ilman tärkeää infrastruktuuria. Kriittinen infrastruktuuri kattaa kaikki olennaiset toiminnot, joiden tarkoituksena on ylläpitää väestönsuojan toiminta kriisitilanteissa, ja joiden toimimattomuus vaarantaisi merkittävästi kansakunnan vakauden ja turvallisuuden.

Kriittisellä infrastruktuurilla tarkoitetaan tavallisesti valtion tai puolustusvoimien komentokeskuksia, mutta se kattaa myös merkittävät voimalaitokset, tietoliikennetornit, datakeskukset, sairaalat sekä myös pelastustyöntekijöiden komento- ja ohjauskeskukset. Näiden kaikkien toiminta on turvattava tilanteen tehokkaan hallinnan onnistumiseksi.

Kriitisen infrastruktuurin suojelulla on tiettyjä erityispiirteitä jotka eroavat tavanomaisiin siviilikohteiden väestönsuojista. Ne ovat tyypillisesti rauhan aikana laitoksia, joiden on hätätilanteissa muututtava nopeasti täysin toimintakykyisiksi suojatuiksi kohteiksi. Tämän saavuttaminen edellyttää usein väestönsuoja-automaatiota.

Kyseisillä väestönsuojilla on myös erilaiset suojeluvaatimukset. Ne ovat alttiimpia hyökkäyksen kohteeksi joutumiselle, eivätkä niiden käyttäjät ole paikalla lepäämässä, vaan työskentelemässä. Tämän vuoksi ne vaativat tehostettua ilmanvaihtoa.

Verona Shelters tarjoaa kustannustehokkaita ratkaisuja koko väestönsuojien kirjossa, sisältäen suunnittelukonsultaation, validoidut ja sertifioidut laitteet, räätälöinnin, sekä tuen asennuksiin ja käyttöönottoihin.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja:

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla turvallisuusuutisista.

Lähetä kysely!

Täytä yhteystietosi, kerro mistä tuotteista tai palveluista olet kiinnostunut, ja myyntihenkilöstömme ottaa sinuun yhteyttä.

Nimesi:
Puhelinnumero:
Maa:
Viesti: