Seuraa

PAINESUOJATUT OVET

panssaroitu ovi kerrostalon väestönsuojassa Sveitsissä.
433092ca-ea7c-4510-8cbc-84d8083b1151

PAINESUOJATUT OVET

Painesuojatut ovet on suunniteltu kestämään ilmassa etenevä painekuorma ja estämään sen pääsy väestönsuojaan. Ovia voidaan käyttää niiden kummaltakin puolelta. Salvat tiivistävät ovilevyn painelistaa vasten, joka siirtää kuormituksen (paineen) karmeihin.

Hätätilanteessa ovi voidaan avata kummaltakin puolelta ilman erikoistyökaluja.

Painesuojatut ovet on valmistettu laadukkaasta rakenneteräksestä.

Ovilevy voidaan valmistaa pelkästään teräksestä tai siinä voi olla betonisisus. Ovenkarmin malli mahdollistaa oven helpon uppoasennuksen vahvistettuun betoniseinään. Ovilevy ja karmi on optimoitu siirtämään kuormitus seinään.

Räjähdyssuojatut ovet on suunniteltu ja testattu kestämään useita pitkäkestoisia painekuormia, joissa ylipaineen huippu voi vaihdella, mutta on vähintään 2,0 baaria.

Paineuojattu ovi kestää myös mekaanisen iskun, joka siirtyy siihen ympäröivästä seinästä nopeuden muuttuessa nopeasti 1,5 m/s, mikä vastaa 30 G:n kiihtyvyysvoimaa.

Verona Shelters toimittaa painesuojattuja ovia käytännössä kaikkiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Ole yhteydessä saadaksesi lisätietoja. 

 

Lähetä kysely!

Täytä yhteystietosi, kerro mistä tuotteista tai palveluista olet kiinnostunut, ja myyntihenkilöstömme ottaa sinuun yhteyttä.

Nimesi:
Puhelinnumero:
Maa:
Viesti: