Seuraa

Suunnittelu & konsultointi

Kun ihmishenki on vaarassa, pyrimme etsimään asiantuntevaa opastusta. Väestönsuojan suunnittelussa käytetään alan ammattilaisia. Verona Sheltersin asiantuntijatiimi tarjoaa ammattitaitoista lisäneuvontaa tai voi vastata koko väestönsuojan suunnittelusta.

Väestönsuojan rakentamishankkeen organisointi on monitahoinen prosessi, jossa tarvitaan useiden tekijöiden huolellista huomioimista mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Esimerkiksi uhka-analyysi vaikuttaa seinien paksuutta koskeviin päätöksiin ja ulkoisten suojauskomponenttien, kuten paineventtiilien ja ovien, tarvittavaan suojaustasoon.

70 vuoden kokemuksen ansiosta Verona Sheltersillä on kattava asiantuntemus ja tietämys, jota tarjoamme niin väestönsuojien suunnitteluun kuin suurten hankkeiden tarkastelemiseen.

Verona Sheltersin suunnittelutuki kattaa piirustukset, CAD-tiedostot, 3D-mallit ja teknisen konsultoinnin. Suunnitteluvaiheessa autamme tarvittavien tuotteiden koon määrittämisessä useiden tekijöiden, kuten ilmavirran ja paineen arvojen pohjalta. Suunnittelijat ja insinöörit voivat integroida tarkat ja ammattimaiset piirustuksemme saumattomasti omiin suunnitelmiinsa ja tarjota asiakkailleen valmiin ja realistisen suunnitelman.

Teemme tiivistä yhteistyötä useiden suunnittelutoimistojen ja valtion suunnittelijoiden kanssa ympäri maailmaa ja varmistamme kattavan tuen hankkeisiin, jotka toteutetaan vaivattomasti ja ammattimaisesti.

Ota meihin yhteyttä viimeisimpiä suunnittelutiedostoja tai suunnitteluun liittyvää konsultointia koskevissa asioissa.

Asiantuntijoitamme pyydetään usein jakamaan kokemustaan ja asiantuntemustaan kansainvälisiin konferensseihin ja valtioiden neuvotteluihin tai avustamaan suoraan asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.

 
 

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja:

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla turvallisuusuutisista.

Lähetä kysely!

Täytä yhteystietosi, kerro mistä tuotteista tai palveluista olet kiinnostunut, ja myyntihenkilöstömme ottaa sinuun yhteyttä.

Nimesi:
Puhelinnumero:
Maa:
Viesti: