Seuraa

KAASUTIIVIIT SULKUVENTTIILIT

KAASUTIIVIS SULKUVENTTIILI JA IRROTETTAVA LEVY

Ilmanvaihtokanavissa käytetään yleisesti kaasutiiviitä venttiilejä ilmavirran ohjaamiseen tai kanavan täydelliseen sulkemiseen. Nämä venttiilit on erityisesti suunniteltu toimimaan vaarallisissa kaasuympäristöissä ja säilyttämään ilmatiiviytensä jopa suurissa painevaihteluissa.

Kaasutiiviitä sulkuventtiileitä käytetään ilmavirran pysäyttämiseen tai uudelleenohjaamiseen kanavissa. Niillä on tärkeä tehtävä sen varmistamisessa, että oikea määrä raikasta tai suodatettua ilmaa pääsee tilaan, väestönsuojan toimintatilasta riippuen. Venttiilit asennetaan tavallisesti kanaviin, jotka mahdollistavat ilman vapaan virtaamisen väestönsuojaan ja sieltä pois normaalin käytön aikana. Niitä voidaan kuitenkin käyttää näiden kanavien sulkemiseen hätä- tai kriisitilanteessa.  

Andair tarjoaa erikokoisia ja erilaisia kaasutiiviitä sulkuventtiileitä, joita voidaan käyttää manuaalisesti tai elektronisesti. Näitä venttiileitä käytetään vaativissa ympäristöissä varmistamaan paras mahdollinen suojaus ja käytön tehokkuus.

Lähetä kysely!

Täytä yhteystietosi, kerro mistä tuotteista tai palveluista olet kiinnostunut, ja myyntihenkilöstömme ottaa sinuun yhteyttä.

Nimesi:
Puhelinnumero:
Maa:
Viesti: