Seuraa

Paineventtiilit

PAINESUOJAVENTTIILIT

Painesuojaus

Räjähdyssuojausta tarvitaan kansalaisten, viranomaisten, infrastruktuurin ja teollisuuslaitosten suojaamiseen sodan vaikutuksilta, terrorismilta, sabotoinnilta ja satunnaisilta vahingoilta silloin kun ilmanvaihtokanavat on suojattava samantasoisesti kuin rakenteet.

Asianmukaisesti valitut ja asennetut paineventtiilit estävät tavallisten aseiden, ydinaseiden ja FAE-aseiden aiheuttamat paineaallot, jotka läpäisevät rakenteen ja aiheuttavat vahinkoa ihmisille tai laitteille.

Tavallisesti Andairin paineventtiilejä käytetään erilaisissa käyttökohteissa väestönsuojissa, kuten ilmanvaihtojärjestelmien ilmanotto- ja -poistoaukoissa, dieselgeneraattoreissa ja jäähdytysyksiköissä. Ne on suunniteltu kestämään räjähdyspainetta, ja tietyt Andairin edistyneimmistä paineventtiileistä kestävät korkeita paineita, jopa 90 bar. Lisäksi paineventtiileissä on esisuodattimet, jotka auttavat parantamaan väestönsuojan ilmanlaatua.

Andairin painesuojausventtiilit on testattu vaativissa testeissä, ja ne ovat Sveitsin Federal Office for Civil Protectionin hyväksymät. Venttiileistä on saatavana eri kokoja ja suojaustasoja: 1 bar (heijastuspaine 2,8 bar), 3 bar (heijastuspaine 11 bar) sekä erikoismalleja, jotka kestävät jopa 90 barin paineen. Lisäksi Andairilla on useita paineventtiilimalleja, jotka sopivat teollisuuden käyttökohteisiin.

Andairin paineventtiilejä käytetään laajalti useissa asennuksissa sotilas-, väestönsuojelu- ja teollisuuskohteissa, joissa niiden taattu suorituskyky varmistaa turvallisuuden ja suojauksen.

Andairin kokemus, tekninen tietämys ja korkeat eettiset standardit takaavat laadun.

Lähetä kysely!

Täytä yhteystietosi, kerro mistä tuotteista tai palveluista olet kiinnostunut, ja myyntihenkilöstömme ottaa sinuun yhteyttä.

Nimesi:
Puhelinnumero:
Maa:
Viesti: