Seuraa

Suunnittelu, ylläpito ja palvelut

Räjähdyksiltä ja kaasuilta suojattujen tilojen rakentaminen edellyttää huolellista suunnittelua ja merkittäviä aikainvestointeja. Jokainen olennainen näkökohta on huomioitava huolellisesti koko rakennusprosessin ajan kattaen suunnitteluvaiheet, budjetoinnin ja tarjouskilpailutuksen, rakentamisen, toteutuksen, toiminnan ja jatkuvan kunnossapidon. Olemme sitoutuneet tarjoamaan kattavaa teknistä tukea koko prosessin ajan.

Olemme toteuttaneet tuhansia hankkeita, joiden ansiosta tarjoamamme asiantuntija- ja konsultointipalvelut kattavat myös suunnittelutoimistot, valtion elimet, puolustusvoimat, petrokemian teollisuuden ja atomiteollisuuden, rakennusyritykset ja loppukäyttäjät. Tarjontamme sisältää ammattitaitoisen opastuksen, konsultoinnin ja valikoiman kustannustehokkaita tuotteita ja palveluita.

Suojattujen tilojen suunnittelu on monitahoinen hanke. Tavallisesti siihen osallistuu suuri tiimi suunnittelijoita, jotka ovat erikoistuneet eri osa-alueisiin, kuten rakentamiseen, sähköjärjestelmiin, ympäristöseikkoihin, akustiikkaan ja jopa maisemointiin. Räjähdyssuojaukseen, suodatukseen tai sähkömagneettisen pulssin vähentämiseen erikoistuneita asiantuntijoita on vähän.

Kokemuksen pohjalta olemme tarjonneet varmaa tukea useille suunnittelijoille ja suunnittelutoimistoille ammattitaitoisen konsultoinnin ja suunnittelua koskevien näkökohtien kautta. Lisäksi voimme auttaa tuotteiden valinnassa ja piirustusten tai CAD-tiedostojen toimittamisessa tai tarjota kattavaa asiantuntemustamme ja pätevyyttämme ongelmanratkaisussa.

Väestönsuojat suunnitellaan niin, että ne toimivat luotettavasti vuosia, mutta useimmissa vähäinen kunnossapito on kuitenkin tarpeen. Se kattaa ajoittain tehtävän ennaltaehkäisevän huollon ja rutiinitarkastukset. Ajoittain tarvitaan korjaavaa kunnossapitoa laiminlyöntien, vahinkojen tai ympäristöön liittyvän kulumisen takia, erityisesti ympäristöissä, joissa on korkea kosteuspitoisuus tai merivettä.

Huolehdimme tarkistuksista, ennaltaehkäisevästä ja korjaavasta kunnossapidosta, kunnossapitokoulutuksesta ja erilaisista teknisen tuen muodoista.

 

Asiantuntevaa konsultointia hallituksille ja yrityksille
50 vuoden kokemuksemme ja tuhansien ympäri maailmaa toteutettujen hankkeiden pohjalta meiltä pyydetään usein asiantuntijakonsultointia erilaisissa väestönsuojiin liittyvissä asioissa.

Tarjoamme asiantuntija-apua useilla alueilla kuten esimerkiksi uhka- ja vaatimusanalyysien tekoon, ohjeistuksiin kansallisista standardeista, suojien automatisointiin, budjetointiin, EMP-häiriöiden lieventämiseen.

 Tarjoamme myös laajan valikoiman lisäpalveluita. Näihin kuuluvat muun muassa paikkakatselmukset ja käyttöönotot, koulutusaloitteet ja suojien kunnostukset.

Asiantuntijamme antavat kattavat tiedot näistä lisäpalveluista.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja:

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla turvallisuusuutisista.

Lähetä kysely!

Täytä yhteystietosi, kerro mistä tuotteista tai palveluista olet kiinnostunut, ja myyntihenkilöstömme ottaa sinuun yhteyttä.

Nimesi:
Puhelinnumero:
Maa:
Viesti: