Seuraa

Meistä

JOHDANTO

Andair AG, Verona Shelters Oy ja Suomen Turvakauppa Oy ovat yhdistyneet ja muodostaneet ainutlaatuisen väestönsuojaratkaisujen tarjoajan, Verona Shelters Groupin (VSG).

Uhkaskenaariosta riippumatta voimme tarjota ratkaisun vaativimpiinkin räjähdyssuojausta, ilmansuodatusta, sisäilman laadun hallintaa ja väestönsuojan varusteita koskeviin tarpeisiin. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman EMP-suojaukseen.

Ratkaisumme kattavat niin pienet perustason väestönsuojat kuin suuret ydinvoimaloiden ilmanvaihtojärjestelmät sekä huippuluokan väestönsuojat.

KEITÄ OLEMME JA MITÄ TEEMME?

Verona Shelters Group (VSG) on sveitsiläisten ja suomalaisten väestönsuoja-ammattilaisten yhdistymisen tuloksena muodostunut yhtiö. Yhdistetty osaamisemme mahdollistaa tarjonnan, joka kattaa muutakin kuin pelkän tuotevalikoiman: kyseessä on useiden vuosikymmenten aikana kertyneen asiantuntemuksen synteesi, intuitiivinen turvallisuuden olemuksen ymmärrys ja käytännönläheinen lähestymistapa sellaisten optimoitujen ratkaisujen löytämiseksi, jotka vastaavat asiakkaidemme kestävyyttä koskeviin tarpeisiin. Sveitsiläiseen tarkkuuteen ja suomalaiseen innovaatioon pohjautuvat väestönsuojaratkaisut edustavat henkilökohtaisen ja yhteisön turvallisuuden evoluutiota ja vastaavat maailmanlaajuiseen turvallisuuden parantamista koskevaan tarpeeseen näinä epävarmoina aikoina.

VSG on sitoutunut määrittelemään väestönsuojausalan uudelleen keskittyen erityisesti viranomaisiin, väestönsuojeluun ja teollisuuden räjähdyssuojaukseen. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat ilmansuodatus, räjähdyssuojaus, EMP-suojaus ja CBRNE-tuotteet, ja tavoitteemme on varmistaa jokaisen asiakkaan turvallisuudentunne.  

MITEN TOIMIMME?

Laajan kansainvälisen läsnäolomme ja erinomaisen asiantuntemuksemme ansiosta tarjoamme kattavat suojausratkaisut.

Filosofiassamme asiakkaiden kanssa yhdessä kulkeminen ja heidän kuuntelemisensa ovat keskeisiä tekijöitä pitkäaikaisten kumppanuuksien rakentamisessa.

Väestönsuoja on niin vahva kuin sen heikoin kohta, mutta samalla on myös turhaa maksaa liikaa sellaisesta, mitä ei todella tarvita.

Olemme ylpeitä siitä, että työskentelemme yhteistyössä parhaiden suunnittelijoiden, konsulttien, testauslaitosten ja laajan jälleenmyyjäverkoston kanssa.

Onnistumme yhdessä koko verkoston ansiosta.

MIKSI TOIMIMME NÄIN?

Elämme aikakautta, jota leimaavat ennennäkemättömät geopoliittiset jännitteet. Emme voi hallita näitä ulkoisia muutoksia, mutta voimme tarjota maailmanlaajuisesti tapoja niiltä suojautumiseen.

Kyse on jokaisen yksilön, perheen, yhteisön ja organisaation valmiuksista kohdata vastoinkäymisiä ja uhkia vahvalla luottamuksella.

Lupauksemme

Turvallisuus ylittää standardit
VSG:llä tarjoamamme turvallisuus ei vain vastaa standardeja, vaan määrittää ne.
Klikkaa tästä
Rehellisyys ja luottamus
Konsernimme yhtiöiden historia ja arvot ovat VSG:n tinkimättömyyden ja luottamuksen perusta.
Klikkaa tästä
Räätälöity huippuosaaminen
Tunnistamalla asiakaskuntamme erilaiset tarpeet sitoudumme tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja laadusta tinkimättä.
Klikkaa tästä
Läpinäkyvyys ja tuki
Missiomme ytimessä ovat asiakkaat, ja lupaamme säilyttää avoimen keskustelun, ammattimaisen toiminnan, kattavan tuen ja keskinäisen ymmärryksen.
Klikkaa tästä
Edellinen dia
Seuraava dia

Arvot

Asiakaskeskeisyys

Toimintatapamme ytimessä on asiakkaidemme kuunteleminen ja yhteistyö, joiden avulla varmistamme pitkäkestoiset asiakassuhteet.

Rehellisyys ja luottamus.

Avoimuus ja tinkimättömyys ovat toimintamme ydin. Tiedämme, että suojausalalla luottamus on kuitenkin kaikkien tärkein seikka.

Yrittäjähenkinen huippuosaaminen.

Yrittäjyys määrittää toimintatapaamme. Keskittymisemme kustannusten huomioimiseen ja toiminnan tehokkuuteen varmistaa pysyvyytemme ja menestyksemme markkinoilla.

Kunnioitus ja yhteistyö.

VSG:ssä jokainen ääni on tärkeä. Edistämme keskinäisen kunnioituksen ilmapiiriä, arvostamme erilaisia näkemyksiä ja kannustamme terveeseen keskusteluun.

Tutustu hallituksen jäseniin

Michael Riedo

Hallitus

Michael Riedo on Verona Shelters Groupin hallituksen jäsen ja Andair AG:n toimitusjohtaja.

Hänellä on vuosikymmenten kokemus väestösuojista, ja hänen isänsä innovaatiohenkisyyden jatkaminen on hänelle tärkeää. Häneltä olemme oppineet, että innovaatio ja laatu ovat menestyksen avaimet.

Michaelista on hienoa päästä kehittämään Verona Shelters Groupista maailmanlaajuista väestönsuojien asiantuntijayhtiötä.

Ilkka600x600

Ilkka Kivisaari

TOIMITUSJOHTAJA

Ilkalla on 30-vuotinen johtotason kokemus innovaatioista eri teollisuudenaloilta, kuten tietoliikenteen, kriittisen infrastruktuurin, turvallisuuden, tietoturvan ja pääsyn hallinnan sekä väestönsuojaratkaisujen alalta.

Ilkka uskoo vahvasti Jeff Weinerin ajatuksiin menestyksekkään yrityksen johtamisesta: 1) unelmoi isosti 2) toteuta asiat 3) osaa pitää hauskaa!

Marko600x600

Marko Nokka

Hallituksen puheenjohtaja, Verona Shelters Group Oy

Marko Nokka on Verona Shelters Groupin puheenjohtaja ja toimii myös Tax Partnerina ja Verona Internationalin hallituksen puheenjohtajana.

Hänellä on ollut tärkeä rooli pelastuspalveluyritysten kasvun ja kehittymisen tukemisessa vuodesta 2005 lähtien.

Hänen tavoitteenaan on muodostaa maailmanlaajuinen väestönsuojaratkaisujen johtava yritys yhdistämällä suomalainen huipputekniikka ja kansainvälinen kokemus.

Teemu-600x600

Teemu Selin

Hallitus, VP, Markkinointi & Liiketoiminnan johtaminen

Teemu on Verona Shelters Finlandin (Suomen Turvakauppa Oy) perustaja ja hallituksen puheenjohtaja.  

Hän on toiminut 20 vuotta yrittäjänä ja vielä pidempään markkinoinnin ja myynnin parissa, ja on ylpeä voidessaan olla osa tätä maailmanlaajuista kasvutarinaa.  

Teemu aloitti työskentelyn väestönsuojeluratkaisujen parissa isänsä yrityksessä 35 vuotta sitten.

Koulutukseltaan hän on ekonomi.

Kysy lisätietoja.

Täytä alla lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Nimesi:
Puhelinnumero:
Maa:
Viesti: