Seuraa

ANDAIR INTERNATIONAL

Mahdollisten uhkien ja haasteiden muodostaman kuvan muuttuessa kriittisten kohteiden ja ihmisten turvallisuuden ja suojauksen varmistamisen merkitys on noussut ensisijaisen tärkeäksi. Tässä väestönsuojat ovat erittäin merkittävässä asemassa varmistaen ihmishenkien ja tärkeän infrastruktuurin turvaamisen hätätilanteissa, joten niiden varustaminen optimoidulla huipputekniikalla on ensiarvoisen tärkeää.

Andair on johtava asiantuntija Väestönsuoja -teknologian alalla, jonka pitkä historia ulottuu vuoteen 1968.

Andairin komponentteja on käytetty yli 3 000 suuressa väestönsuojaprojekteissa yli 55 maassa ympäri maailmaa.
Andairin tuotteita käytetään niin pienten kuin suurten väestönsuojien ilmanvaihdossa ja suojaamisessa useita ulkoisia uhkia vastaan ja niitä on laajalti sekä yksityisten että julkisten organisaatioiden käytössä esimerkiksi NATO-maissa.

Mielestämme tinkimätön suhtautuminen turvallisuuteen ei ole millään muulla alalla yhtä tärkeää kuin väestönsuojien ja suojaratkaisujen osalta. Emme pelkästään pyri täydelliseen luotettavuuteen, vaan pidämme sitä ehdottomana välttämättömyytenä. Tämän luotettavuuden saavuttaminen edellyttää ensiluokkaista ja käyttövarmaa tekniikkaa. Andairilla ymmärrämme täysin tämän vaatimuksen merkityksen ja toimimme sen mukaisesti vastuullisella ja kunnioittavalla tavalla.

Alan johtajana toimiminen perustuu vankkaan osaamiseen ja laajaan erikoistuotteiden ja -ratkaisujen valikoimaan, joiden ansiosta Andair on saavuttanut johtavan aseman alalla.

Materiaaliprosessoinnin asiantuntija 

Andair on erikoistunut suunnittelemaan ja myymään huippuluokkaisia ja teknisesti edistyneitä tuotteita, jotka on valmistettu muun muassa alumiinista, ruostumattomasta teräksestä ja muista korkealuokkaisista materiaaleista.

Sitoumuksemme työntekijöiden jatkuvaan perehdyttämiseen, tuotteidemme jatkuvaan parantamiseen ja merkittäviin investointeihin tutkimuksen, kehityksen ja suunnittelun alalla ovat Andairin poikkeuksellisen markkina-aseman aikaansaavia tekijöitä, jotka johtavat huippuluokkaisten ratkaisujen tarjoamiseen asiakkaillemme. Nämä tekijät varmistavat asemamme luotettavana asiantuntevana yhteistyökumppanina.

Andairin tuotteet tarjoavat asiakkaille merkittäviä etuja ja tehokkaita ratkaisuja erityisiin haasteisiin. Noudatamme tuotteidemme valmistamisessa korkeita standardeja ja käytämme vain lujarakenteisia komponentteja ja kestäviä materiaaleja.

Korkeat laatuvaatimukset 

Andairin tuotteet täyttävät Sveitsin Federal Office for Civil Protectionin vaatimukset. Yritys on ISO 9001:2008 sertifioitu.

Haluatko kuulla lisää?

Lähetä kysely!

Täytä yhteystietosi, kerro mistä tuotteista tai palveluista olet kiinnostunut, ja myyntihenkilöstömme ottaa sinuun yhteyttä.

Nimesi:
Puhelinnumero:
Maa:
Viesti: